A jubileumi vőfély

Esküvő 2003Évente mindössze egy ember lehetősége, hogy a legfőbb szakmai fórum moderátora, szóvivője lehessen, és csupán 10 évenként egyszer adatik meg valakinek, hogy az amúgyis a szakmai csúcsot jelentő rendezvény kerek évfordulós extra kiadásának vőfély-szóvivő szerepére kérjék fel.

A 10 éves jubileumát ünneplő Magyar Esküvő Kiállítás 2003 január 24. én nyitotta meg kapuit a Kongresszusi Központ illetve a Novotel szálló termeiben, hogy 3 napon keresztül az esköüvős szakma színe-javát felvonultatva a héázasulandók minden e tárgykörben elképzelhető kívánságát teljesítse.

Egy moderátor, esküvői szóvivő, ceremónia- játékmester, vagy mondjuk ki: vőfély - városi vőfély - több száz, netán ezer rendezvényen működhet közre pályája során. Nagyon sok fiatal párral köt ismeretséget és rengeteg vendég ismeri meg a lakodalmakban, a megtisztelőbbnél megtisztelőbb felkérések nyomán. Elkerülhet TV műsorokba, megkérdezhetik rádiókban és írhatnak róla különböző újságok. A felsorolt dolgok bármenlyike eshet jól a kérdéses személynek, és ezek mindegyike segít abban, hogy ismertebb legyen és igazolhatja a választott út helyességének irányát. Ezek mind nagyon fontosak, de a szakma közvetett elismerése talán a legnagyobb rang.

A jubileumi vofély -ez számomra a legfobb szakmai megtiszteltetés, a csúcs.
Kun Nándor